Malzemeler
- 1 paket yufka
- Yarim kilo ispanak
- 100 gr beyaz peynir
- tuz, pul biber
- bir cay bardagi sut
- br cay bardagi sivi yag
- bir yumurta
- susam ve corek otu
Yapilisi
- Ispanaklari yikayip kucuk kucuk dograyin ve catalla beyaz beyniri ezip ispanakla karistirin. Karisima biraz pul biber biraz da tuz ekleyip, karistirin
- Sut ve zeytin yagini bir kapta karistirin. iki yufkayi ust iste koyup, karisimdan surun. Icine ispanaktan biraz koyun ve sigara boregi sarar gibi sarip, yaglanmis tepsiye dizin.
- Tum yufkalarinizi bitirdikten sonra, yumurtayi kirin, cirpin ve yufkalarin uzerine surun.
- Susam ve corek otuyla susleyip, 200 derecelik firinda uzeri kizarincaya kadar pisirin.
- Pistikten sonra, boreklerinizi, iki yada uce blerek servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder