Besamel sos, karnibaharin tadini bile degistiriyor :)
Malzemeler
- Orta boy karnibahar
- 2 kasik tereyegi
- 2 kasik un
- 2 bardak sut
- Pul biber, kara biber
- Tuz
- 1 tane kirmizi biber
- Rendelenmis kasar
Yapilisi
- Karnibaharlari, tuzlu suda yumusayincaya kadar haslayin
- Firin tepsinize koyup, baharatlarinizi atin ve kirmizi biberi ince ince dograyip koyup (biber sart degil ama rekli goruntusu hos duruyor)
- Bir tavada yaginizi eritip, unla kavurun. Sutunuzu ekleyin ve muhallebi kivamina gelinceye kadar karistirin.
- Besamel sosunuz hazir olunca karnibaharin uzerine dokun
- Rendelenmis kasarlarida sosunuzun uzerine koyun ve 180 derecelik firinda uzeri kizarincaya kadar pisirin, sicak servis yapin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder